Fläskfilépanna med paprika & bacon

Detta blir middag för oss idag;

1 fläskfilé
2 paprikor (jag brukar använda 1, räcker gott & väl)
200 g champinjoner
1 pkt bacon
2 dl creme fraiche
1 tsk paprikapulver
2 msk tomatpuré
½ tsk malen chilipeppar

Skär fläskfilén i skivor. Hetta upp en panna & stek skivorna. Lägg dom på ett fat.

Strimla paprika & skiva champinjonerna, stek några minuter. Häll på creme fraiche, paprikapulver, tomatpuré & chilipeppar. Rör om.

Lägg i fläskfilébitarna & låt puttra i 10 min, rör om då & då.
Skär bacon i mindre bitar & lägg i.
Låt puttra ytterligare 5 min. Rör om då & då.

Servera med ris!
Jag struntade i bacon idag, va inte riktigt sugen på de.. & jag brukar hälla även i lite grädde eller mjölk & ta lite med av kryddorna och purén för att få lite mer sås :)


Nu tror jag att det har puttrat klart! 

Enjoy!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0